lördag 25 april 2009

Återupptagande av bloggen

MOTKULTUR! har återupptagits, och framledes kommer den här bloggen att användas för fortsatt postande om droger, politik, samtidskultur, konstnärsskap, med utgångspunkt i att det konsumtionistiska repressionssamhället helt saknar etisk legitimitet. 

Tack för responsen som kommentarer på förra årets inlägg, den uppskattas. Förutom jämförelsen med Blondinbella, den vämjde snarare, men det tar MOTKULTUR! igen genom att skriva en artikel om just de ljusblonda mode-media-ludren och deras bloggverksamhet med samma vämjelse som drivkraft. Den publiceras här, inom kort. 

http://motkultur.blogsome.com annonseras händelser och nyheter om MOTKULTUR! som koncept, bland annat dyker information om vad som händer i det materiella upp där först och när väl hemsidorna som planerats rinner ut på nätet så finns information om det där i direkt anslutning till det. 

Välkomna till en ny skön värld, där det fortfarande finns människor som opponerar sig mot prostitutionen av människovärde och raserandet av individuell integritet. Som gör vad dom faller in utan hänsyn till normer och andra pöbelns verktyg för förtryck av de starka och progressiva. 


Inga kommentarer:

 
Creeper