lördag 13 februari 2010

Eva Lundgrens påverkan på en man.

På Newsmill publicerades för ett par dagar sedan en artikel av sociologie professor Eva Lundgren, om mäns sexövergrepp. Den har skrivits på ett sådant sätt att det inte går att avgöra vem den skrivits för, eller vilka som representeras av Lundgren med den. Utöver de sedvanliga poängerna hon försöker göra utan att framföra något slags belägg för dom, manskonspirationen med dess gruppvåldtäktsceremonier och allmänt vämjande sedvänjor i det dolda, saknar den synbarligen berättigande annat än som reklam för hennes kommande bok. Förhoppningsvis kommer den att hålla högre kvalitet än artikeln ifråga och ange källor på ett vettigt sätt, något som professorn borde klara av, kan man tycka.

Upprepad recitation av artikeln försatte en person anknuten till Motkultur! i ett mycket märkligt tillstånd, som glädjande nog dokumenterades. Nedan följer den kommentaren till Eva Lundgrens artikel, en kommentar motkulturens presbyt finner mycket talande och klarsynt.1 kommentar:

SneaSvea sa...

Du ägnar dig åt sadistiska kaninmördarritualer på systematisk basis (joho!), så Blundergrens poäng (vilken den nu var, egentligen) är väl bevisad nu?

Skämt åsido, så gläds jag åt den plötsliga produktiviteten på bloggen.

 
Creeper