lördag 2 februari 2008

Long time, no see.

Det var ett tag sedan.

Igen.

På temat just nu är naturligtvis desoxypipradol. Det började som en noradrenalinhämmare tänkt som demenshämmare och ADHD-/ADD-läkemedel, men den långa halveringstiden försvårar administration. Verksam i mycket låga doser, typisk tröskeldos ligger på ungefär 0.5-1 mg, och verksam över tid, det går inte att sova utan insomningssubstanser första 18-24 timmarna efter intag.

Tämligen kraftfull stimulant, utan de sedvanliga biverkningarna. Body load i stort sett obefintlig, enda nackdelen är vasokonstriktion som på grund av epiduralödem (rätta mig om jag har fel!) ger svårmedicinerad huvudvärk hos en del användare.

En dos på 3-6 mg ger en markant humörförändring och ökad koncentration. Relationer verkar intressantare, liksom pratande. Onset varierar något, det verkar som att ett sublingualt upptag ger märkbar effekt kring 1.5+ shulgin vid ungefär T25-30 minuter. Peroralt intag tar ytterligare 20-30 minuter. Därefter smyger det sig upp på en stadig nivå, med tydliga euforiska drag de första 4-6 timmarna.

Ruset varierar kraftigt beroende på humör, men ångest och stress verkar ovanligt. Puls och blodtryck ökar något, vad jag förstått och märkt, men inte särskilt mycket i rekommenderade doser. Alltså, rejält potent som humörhöjare om den får lite hjälp på traven av givande sysselsättning. Antagligen lämplig som prestationshöjare för människor med tillfälliga deadlines, eller tillfälliga perioder av stressigt arbete, eftersom glädjande och stimulant effekt håller en jämn nivå.

Den går att redosera på vägen, SWIM har prövat att dosa 3 mg vid T0, 4 mg vid T7h, 3 mg vid T17h, 6 mg vid T21h, 4 mg vid T26h. Detta med start mitt på dagen efter en

Inga kommentarer:

 
Creeper