måndag 3 december 2007

En riktig knarkare tackar inte nej.

Faktiskt, bara svenneknarkare fegar ur.

En riktig knarkare vet vad knark är värt, och har därför också vett att ta emot allt som bjuds, oavsett vad det är. Världsliga ting går ju att växla in mot knark, på ett eller annat sätt, och gratis knark går oftast att byta ut mot annat knark som kanske passar bättre in i den enskilde knarkarens idealimage.

Ponera att du sitter hemma hos din langare, han är paranoid och ljusskygg men trevlig på sitt lite skeva förbrytarsätt. Det dyker upp en annan kund, som har samma ärende som du själv, och hamnar sålunda också i soffan. Snacket börjar gå, och som alltid knarkare emellan handlar pratet om knark. Den nytillkomne visar sig ha fickorna fulla med odefinierade benzoliknande piller, antagligen kryddat med några antipsykotika och lite ovanliga barbiturater.

Svenneknarkaren känner sig obekväm redan vid soffsittningsvägskälet, och kommer antagligen lämna langarkvarten fattigare kapitalmässigt men rikare knarkmässigt (dock inte lika knarkmässigt rik som den riktige knarkaren, eftersom han har bättre priser), hellre än att dryga ut knarkandet med eventuella smulor som ramlar från bordet om man snackar lite skit och låter bli att sova i ett par timmar. Det cirkulerar ju också alla möjliga underligheter genom en aktiv langares liv, dygnet runt, året runt, och dessa sprider också smulor omkring sig.

Du tar emot ett par nävar piller, i utbyte mot ett par ciggaretter av något odefinierat lågbudgetmärke som du röker av vana, hjärnan påverkas inte längre nämnvärt av sådana fjolldroger. Langarens andra kund har dock väldigt hårt rotade vanor, och drabbades av lite nojor på väg till hörnkiosken varvid han nu istället sitter i soffan bredvid dig, inte längre nojig, men definitivt röksugen fram tills alldeles nyss, då bytesaffären hände alltför fort.

När mörkret senare fallit kliver du ut på gatan, och vänder kosan hemåt, med närmare ett hekto mer av piller och annat knark än du räknat med. Men, erfarenheten säger att okända piller kan göra en darrig knarkare till en rumstempererad knarkare på bara fem-sex timmar. Lite harvande på http://fass.se ger naturligtvis avkastning, men de där ovala tabletterna är nog importerade i röven på ett polskt traffickingoffer som din langares langares kompanjon köpte in för ett tag sedan, och gudvetvad dom innehåller.

Då får man helt enkelt hitta på vad dom innehåller, och hitta en köpare i en annan stad via Internet. Lifta dit och tillbaka med någon annan knarkare, många knarkare åker runt rätt mycket för att köpa och sälja illegala saker, och har du en jäkla tur kanske du kan profitera lite på att snacka, snacka, snacka, snacka, snacka, snacka, snacka, snacka, hela vägen dit och sedan köra visslande tillbaka för att din chaufför däckade på pillren du sålde till hans säljares flickvän som sedan sålde dom till honom. "Jo, men du får dom här alprazolamen också, riktiga svenska. Apoteket, jag köpte dom själv. Tolv spänn styck, jag har tio på mig. "

Väl tillbaka i hemtrakterna har du nu en bil att lalla runt så mycket du behagar med, tanken är kvartsfull, och det lär väl dröja ett par timmar till innan du känner för att sova.

Svenneknarkaren, han har missat: 15% prispåslag för att han är feg, två nävar piller, och obegränsad tillgång till en bil med kvarts tank.

Den verkligt driftige knarkaren rensar ur lånebilen, och lägger vänligt ur bilens ägare på en hyggligt varm och torr plats, han kanske blir användbar senare, för att sedan sälja den till ett lokalt gäng som avser genomföra ett kioskrån nästa natt.


Det har framkommit önskemål om bilder på tunga narkotika. Det dröjer nog lite innan något riktigt roligt kommer in. Men det ska väl gå att lösa. Tills vidare, håll till godo med en bild på en present som en annan fick häromdagen, cirka ett gram bubbelbraj:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Liten, men naggande god. Kass fotokvalitet, tyvärr. Om ni läsare gör väsen av er så engagerar jag mig nog tillräckligt för att posta bilder på allt jag drar i mig.

Dagens bibelord, Romarbrevet 1:22ff:
22 När de berömde sig av att vara visa, blevo de dårar 22 dicentes enim se esse sapientes stulti facti sunt 23 och bytte bort den oförgänglige Gudens härlighet mot beläten, som voro avbilder av förgängliga människor, ja ock av fåglar och fyrfotadjur och krälande djur. 23 et mutaverunt gloriam incorruptibilis Dei in similitudinem imaginis corruptibilis hominis et volucrum et quadrupedum et serpentium 24 Därför prisgav Gud dem i deras hjärtans begärelser åt orenhet, så att de med varandra skändade sina kroppar. 24 propter quod tradidit illos Deus in desideria cordis eorum in inmunditiam ut contumeliis adficiant corpora sua in semet ipsis

Notera de latinska ord som översatts till "skändade".

Och, ja, alla svagsinta fittor som inte fattat att Gudsrelationen är viktigare än livet omfattas av begreppet "dårar".

Inga kommentarer:

 
Creeper