tisdag 1 februari 2011

SD vill bryta upp grundlagsskyddet mot åsiktsregistrering.

Sverige har sedan sjuttiotalets grundlagsreform ett rätt så starkt skydd mot åsiktsregistrering.

Sverigedemokraterna vill avskaffa detta och hänvisar till Taimour Abdulwahads pinsamt misslyckade (antaget att han faktiskt ville skada oskyldiga med sina laddningar) sprängning, terrorbrottsdomen och gripandena i Danmark.

"Vi behöver skärpt lagstiftning, vi behöver en nationell handlingsplan, och vi behöver inte minst kartlägga islamistiska attityder i det svenska samhället. Det tror jag är viktigt, och det vill jag skicka med till regeringen i den här debatten."

Bland andra inskränkningar i fri- och rättigheter Åkesson och hans israellobby tjänar sitt uppehälle av att propagera för hör den här tendensen till de mer läskiga. IB-affären var en skandal, inte ett bra jobb från statens sida.

3 kommentarer:

Joel von Silfvertunga sa...

"Det sägs till exempel att den islamistiska terrorismen utgör en mindre del av all terrorism i vår del av världen, i Europa. Det är klart att om man stirrar sig blind på befintlig statistik ser det ut att stämma, men jag vill påstå att verkligheten är mycket mer komplex."

coupled with hans hänvisningar till statistik i denna (http://www.youtube.com/watch?v=dtUiEEpOFi8) makes for sorgsen komik.

Anonym sa...

att använda radio islams hemsida som informationskälla.. hur tänkte du där, egentligen?

Motkulturens presbyt sa...

Radio Islam retar gallfeber på den politiska korrektheten, därav kan det betraktas som en finfin källa, vilken givetvis bör behandlas med samma skepsis som alla andra.

Kul i kråksången är ju just det att det sverigedemokratiska islamhatet verkar hänga samman med ekerotharnas prisbelönade sionistiska agenda. Det finns rikligt skrivet på nätet om hur den ena av dem fick Herzl-priset för sina insatser för några år sedan.

 
Creeper