torsdag 30 juli 2009

Carina Rydberg och Mohamed Omar, symtom eller sanningssägare?"Jag är trött på dessa fascister - jag har fått nog.
Till medlemmar i Författare.

Flera medlemmar i gruppen Författare har haft datorproblem. En medlem har polisanmält sitt kapade FB-konto och sin hackade hemsida. Själv har jag en obrukbar dator, i vilken mina manus ligger - och de är omöjliga att säkerhetskopiera.
Självklart är även detta polisanmällt.

Det här har gått långt över gränsen för det anständiga. Och jag har just fått reda på varför Mac-användarna är de hårdast angripna: De är upphovsmän.

Och det är upphovsmännen man vill åt.

Det här är inte yttrandefrihet. Det här är hackarens diktatur. Men jag kommer inte längre att tillåta att mitt privat- såväl som mitt yrkesliv saboteras på det här sättet.

Och om någon får för sig att lägga ut det här till valfri bloggare/nyhetssida: Be my guest. Betrakta det som ett pressmeddelande.

Carina Rydberg"

Citatet kommer från ett utskick i en grupp på Facebook, och hade bilden bifogad.


Vad har drivit Carina till detta märkliga utspel?

Tjackvana som spårat ur? Det skulle onekligen förklara en del.

Carinas knäppighet påminner om Mohamed Omars framträdande i en diskussion på SVT om Rosengård-rapporten när den var aktuell.

Omars senaste blogginlägg handlar om tidskriften Expo, och att den har något slags judiska intressen i ryggen, vilket väl knappast kan anses kontroversiellt i sig. Expo har ju reklam för Hillel-förlaget på hemsidan och en Aschberg i centrum, samt en allmänt borgarsocialistisk inriktning. Visst är det hemskt att palestinier antagligen far illa i östra Medelhavsområdet och att det inte finns en trovärdig rapportering om den politiska situationen i Iran, men att Expo skulle utgöra ett nav i en sionistisk maktstruktur i Sverige känns rätt främmande.

Vad Omar missat i sitt blogginlägg är att Expo publicerat artiklar kritiska mot inomisraelisk rasism och etnisk separatism, ett inte helt ovanligt ämne för Expo-anknutna journalister att skriva om.

Mohamed håller fortfarande på att lära sig radikaltraditionalistiskt tänk och antisionistiskt författarskap, och motkulturens presbyt hoppas på att han inte hamnar i samma trista fack som Lasse Wilhelmsson och Ahmed Rami redan är kända för att befinna sig i. Det behövs fler intressanta debattörer som har en positiv attityd till islamisering och interideologisk diskussion om mer eller mindre tabubelagda ämnen i Sverige, däremot behövs inte fler människor i världen som hoppas på att det finns en konspiration att störta, en Satan vilkens död kommer att frälsa mänskligheten från sig själv och ondo. Nationaldemokraterna har rätt nyligen tagit pulsen på Mohamed, med ett rätt intressant resultat.

Lek med tanken att Carina och Mohamed har helt rätt. Fascinerande värld.


Ännu en läsvärd artikel, som antyder att Beridna Högvaktens Vänner är en nationell organisation. Motkulturens presbyt gillar också män i uniform, men föredrar stridsduglig sådan.

Inga kommentarer:

 
Creeper